Over AWG

AWG Realisatie B.V. is een aannemersbedrijf, gevestigd in De Kwakel, net onder de rook van Amsterdam nabij Uithoorn.

  • Onze missie

AWG biedt een bouwformule aan waar kwaliteit, exclusiviteit en duurzaamheid de boventoon voeren. Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouw, verbouw als onderhoud van woningen, monumenten en utiliteitsbouw.

  • Onze Visie

In de bouwwereld is innovatie zeer belangrijk. AWG is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar verliest in de aanpak ook de traditionele bouwmethode niet uit het oog. Wij hechten veel waarden aan kwaliteit in de uitvoering van ons werk en zijn van mening dat je tot het beste resultaat komt door gedurende het bouwproces goed contact te onderhouden met u, als klant.

  • Duurzaamheid

Duurzaamheid in de bouwwereld gaat hand in hand met innovatie. Beiden zijn bij AWG niet weg te denken. Wij bieden onze klanten dan ook innovatieve oplossingen aan, die de kwaliteit verhogen en de kosten verlagen.

  • Onze werkwijze

Wanneer u ons een opdracht verleent, stellen wij een team van specialisten voor u samen.

Het bouwproject wordt zo mogelijk van begin tot eind uitgevoerd door hetzelfde team.

Het team is goed op de hoogte van de werkzaamheden en uw wensen. Tijdens het project is de projectcoördinator uw aanspreekpunt. Bij de grotere projecten houden wij ook besprekingen op het werk om de voortgang met u door te nemen en aanpassingen te doen waar nodig.